Over Zonnepaneelwijzer

Foto zonnepanelen lopen

Zonnepaneelwijzer informeert en adviseert over zonne-energie. Via de website informeren we ruim 65.000 bezoekers per jaar. En we adviseren bedrijven, non-profit organisaties en woningeigenaren over zonne-energie.

Ervaring

Zonnepaneelwijzer heeft ruime ervaring met advisering over zonne-energie. Zo hebben we geadviseerd bij enkele van de grootste Zonne-energie projecten in NL . Daarbij adviseren we oa over inkoop, financiering, subsidie en businesscases.

Netwerk

Zonnepaneelwijzer werkt verder samen met een netwerk van experts. Denk hierbij aan experts op het vlak van:

  • energie inkoop
  • advocaat gespecialiseerd in aanbestedings- en vastgoedrecht
  • bouwspecialist op het gebied van dakbelasting.

Zo kunnen we optimaal aan de klantvragen voldoen.

Motivatie 

De zon is er gewoon. Altijd. En de kracht van de zon is geweldig. Het is mijn missie om die kracht ten volle te benutten. Het enige wat je hoeft te doen is panelen neer te leggen.

Met zonne-energie kunnen bedrijven zelf energie opwekken. Dit kan op een goedkopere, betere en schonere manier dan de grote energiebedrijven dat doen. Via Zonnepaneelwijzer deel ik mijn kennis over zonne-energie. Mijn wens is dat steeds meer bedrijven en particulieren zich bewust worden van de voordelen van zonne-energie en de wereld een beetje mooier wordt.

Onze Klanten

Zonnepaneelwijzer heeft geadviseerd over meer  dan 10 MWp vermogen aan zonne-PV-projecten en meer dan 900 PV-installaties. We bieden advies aan bij zonne-energieprojecten, in elk stadium van ontwikkeling.

Vanuit Zonnepaneelwijzer en moederbedrijf Brand New Energy hebben we onder andere de volgende bedrijven en organisaties geadviseerd.

 

woonveste-695x249 Gemeente_Utrecht bollogo-web_rgb_600x181 Greenchoice_new_logo_JPEG logo_gemeente_Zeist_met_witte_rand 963c54073e784a324883122381877c85_M
HIER klimaatbewust huur-en-energie-consult-logo-header heerenveen Ahold 060712_kampong  doppio-logo

Enkele cijfers

0

Bezoekers per jaar

0

Zonnepanelen geadviseerd

Over 0 MWp

Inkoopadvies gegeven
Comments are closed.