Over Zonnepaneelwijzer

Foto zonnepanelen lopen

Zonnepaneelwijzer informeert en adviseert over zonne-energie. Via de website informeren we ruim 60.000 bezoekers per jaar. En we adviseren bedrijven, woningbouwcorporaties en andere organisaties over de toepassing van zonne-energie.

 

Oprichter en netwerk
Bart van den Bosch is oprichter en senior adviseur bij Zonnepaneelwijzer.com. Hij heeft 15 jaar ervaring met zonne-energie in diverse functies. Daarnaast heeft hij veel ervaring met energieadvies en inkooptrajecten. Zijn opleiding heeft hij gevolgd aan de Technische Universiteit Eindhoven. 

Zonnepaneelwijzer werkt verder samen met een zeer ervaren expert op het gebied van energie inkoop, een advocaat gespecialiseerd in aanbestedings- en vastgoedrecht en een bouwspecialist op het gebied van dakbelasting.

Zo kunnen we optimaal aan de klantvragen voldoen.

Cat Colnot ondersteunt Zonnepaneelwijzer met de communicatie, website en social media.

 

Motivatie Bart van den Bosch

De zon is er gewoon. Altijd. En de kracht van de zon is geweldig. Het is mijn missie om die kracht ten volle te benutten. Het enige wat je hoeft te doen is panelen neer te leggen.

Met zonne-energie kunnen bedrijven zelf energie opwekken. Dit kan op een goedkopere, betere en schonere manier dan de grote energiebedrijven dat doen. Via Zonnepaneelwijzer deel ik mijn kennis over zonne-energie. Mijn wens is dat steeds meer bedrijven en particulieren zich bewust worden van de voordelen van zonne-energie en de wereld een beetje mooier wordt.

 

Advies ervaring

Zonnepaneelwijzer heeft geadviseerd over meer  dan 10 MWp vermogen aan zonne-PV-projecten en meer dan 900 PV-installaties. We bieden advies aan bij zonne-energieprojecten, in elk stadium van ontwikkeling.

Vanuit Zonnepaneelwijzer en Brand New Energy (het moederbedrijf van Zonnepaneelwijzer) hebben we onder andere de onderstaande bedrijven en organisaties geadviseerd over energiebesparing en duurzame energie.

 

woonveste-695x249 Gemeente_Utrecht bollogo-web_rgb_600x181 Greenchoice_new_logo_JPEG logo_gemeente_Zeist_met_witte_rand 963c54073e784a324883122381877c85_M
HIER klimaatbewust huur-en-energie-consult-logo-header heerenveen Ahold 060712_kampong  doppio-logo

Klanten over Zonnepaneelwijzer

Rob Cairo

Bart heeft onze woonvereniging goed ondersteund in de keuze van een bedrijf dat de zonnepanelen levert. Daarnaast is Bart betrokken geweest bij de keuze van de panelen. Een tijd rovende en complexe zaak. Dit heeft hij prima gedaan.

Ook al hadden wij onze mening enigszins al gevormd, Bart bleef bij zijn advies en hij heeft duidelijk kennis van zaken. Uiteindelijk is zijn advies en het traject wat gevolgd is op goede wijze verlopen. Ook is Bart beschikbaar geweest wanneer dat nodig was.

 

Rob Cair

Voorzitter De Volharding
Anno Bousema

Goede en deskundige analyse en oplossingsrichtingen van de mogelijkheden.

Pluspunten zijn:

  • Snel, accuraat, ter zake kundig
  • Praktische adviezen, direct uitvoerbaar
  • Investering advies snel terug verdiend

Anno Bousema

Enkele cijfers

0

Bezoekers per jaar

0

Zonnepanelen geadviseerd

Over 0 MWp

Inkoopadvies gegeven
Comments are closed.